Edlanta_Logo_EducationAbroad_EN_RGB-01

 

 

 

 

 

 

 

ДНИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

В ЧУЖБИНА

20-22 юни 2023 г.

 

безплатно онлайн събитие в ZOOM

 

 

 

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

20 ЮНИ, 16:00 - 17:00 ч.

КРАСИМИРА ДИМИТРОВА, Старши консултант

 УЧИ В ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ НА НЕМСКИ ЕЗИК


Разбери в кои университети можеш да следваш медицина, стоматология, икономика, инженерни науки, право, а защо не и молекулярни биотехнологии или продуктов дизайн, на немски език.
Какви са изискванията за прием, какво да включиш в CV-то си, кога да кандидатстваш за настаняване, можеш ли да получиш стипендия.
Ще получиш отговор на тези и на още много други въпроси по време на уебинара.

 

21 ЮНИ, 16:00 – 17:00 ч.

БЕЛОСЛАВА ПЛАМЕНОВА, Консултант

УЧИ В ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ НА АНГЛИЙСКИ


Знаеш ли, че освен международен бизнес и хотелиерство, университетите в Австрия и Германия предлагат обучение на английски език и за редица други специалности? Разбери къде можеш да учиш психология, роботика, изкуствен интелект, биохимия и др., какви документи са необходими за кандидатстването, какво ниво на владеене на английски се изисква и т.н.

 

22 ЮНИ, 16:00 – 17:00 ч.

ЯНА НАТОВА, Мениджър сектор „Висше образование“

УЧИ В ЕВРОПА НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


През последните години университетите в Европа предлагат все по-голямо разнообразие от бакалавърски и магистърски програми на английски език. Какви специалности можеш да избереш, какви са изискванията за прием и сроковете за кандидатстване, кога да потърсиш подходящо настаняване, как да финансираш образованието си със стипендия или студентски заем – уебинарът ще ти даде отговор на тези и на още много други въпроси във връзка с кандидатстването ти в университет в чужбина.